Rólunk

Szeretettel várjuk kedves vedégeinket apartmanunkban!

A lakás Veszprém óvárosától  800 m-re, csendes, parkosított lakóövezetben van, egy 4 emeletes társasházban. A BalatonPlaza 600 m-re található. A közelben étterem, Spar 50 m-en belül van, az un. Park Center bevásárló központ  300 m. Balatonalmádi, Balatonpart 10-15 km.

Az apartman – lakás – 41 négyzetméter, klímával rendelkezik, mely távolról beállítható. Egy külön (zárható) hálótérben két IKEA-s ágy, mely franciággyá alakítható, a nappaliban nagyméretű sarok kanapé, mely szintén ággyá alakítható. Az erkély egy csendes parkra néz, bútorokkal felszerelt. Az ablakok szúnyoghálósak, a sötétítő függönyök jól takarnak. A konyha jól felszerelt, új konyhabútorral, mosogatógéppel, páraelszívóval rendelkezik,  Nespresso kapszulás kávéfőző, tejhabosítóval és kapszulával áll a vendégek rendelkezésére, mosási, vasalási lehetőség van.  A mosáshoz és mosogatáshoz kapszulát biztosítunk. A fürdőszobában hajszárító, minőségi tusfürdők, fürdősó áll rendelkezésre.
Csak magukra és a környezetükre igényes vendégeket várunk, a lakásban a dohányzás TILOS, csak az erkélyen van rá lehetőség. Szintén nem hozható kisállat a lakásba. Csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak az apartmanban.

Veszprém városa kulturális és sportprogramokban kiemelkedő lehetőségeket kínál, az állatkertje egész napos program, kiváló kikapcsolódást jelent az ide látogatók számára.

Balatonalmádi Wesselényi Strandja mindössze 10 km!