Rólunk

Szeretettel várjuk kedves vedégeinket apartmanunkban!

A lakás Veszprém óvárosától  800 m-re, csendes, parkosított lakóövezetben van, egy 4 emeletes társasházban. A BalatonPlaza 600 m-re található. A közelben étterem, Spar 50 m-en belül van, az un. Park Center bevásárló központ  300 m. Balatonalmádi, Balatonpart 10-15 km.

Az apartman – lakás – 41 négyzetméter, klímával rendelkezik, mely távolról beállítható. Egy külön (zárható) hálótérben két IKEA-s ágy, mely franciággyá alakítható, a nappaliban nagyméretű sarok kanapé, mely szintén ággyá alakítható. Az erkély egy csendes parkra néz, bútorokkal felszerelt. Az ablakok szúnyoghálósak, a sötétítő függönyök jól takarnak. A konyha jól felszerelt, új konyhabútorral, mosogatógéppel, páraelszívóval rendelkezik,  Nespresso kapszulás kávéfőző, tejhabosítóval és kapszulával áll a vendégek rendelkezésére, mosási, vasalási lehetőség van.  A mosáshoz és mosogatáshoz kapszulát biztosítunk. A fürdőszobában hajszárító, minőségi tusfürdők, fürdősó áll rendelkezésre.
Csak magukra és a környezetükre igényes vendégeket várunk, a lakásban a dohányzás TILOS, csak az erkélyen van rá lehetőség. Szintén nem hozható kisállat a lakásba. Csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak az apartmanban. Vegyék figyelembe, hogy a társasházban nincs lift, a lakás a 4. emeleten található.

Veszprém városa kulturális és sportprogramokban kiemelkedő lehetőségeket kínál, az állatkertje egész napos program, kiváló kikapcsolódást jelent az ide látogatók számára.

Balatonalmádi Wesselényi Strandja mindössze 10 km!